|
|
|
|
|
Link :: 08.03.2005 :: 22:26 Link :: 09.03.2005 :: 20:47 szkola mnie wykonczy i pomysle, ze kiedys marzylam o tym aby by polonistka!!! teraz to koszmar... wstac co rano o 5 lub 6 zeby dojechac na 8 na lekcje wracac co dzien o 17 i te cholerne zeszyty wypracowania sprawdziany z ktorych jestem rozliczana. bieki jowiszowi nie musze juz pisac konspektow na kazdy dzien! moja s Komentuj(1) Link :: 10.03.2005 :: 23:57 wrrszcie koniec harówki, po 5 kartkówkach ortograficznych nie wiem juz jak sie pisze duch czy dóh..... kosmos..... maly spi s Komentuj(0) Link :: 11.03.2005 :: 23:55 huraaaaaa!! za 15min jutro wreszcie przyjedzie sebastian juz tak sie za nim stesknilam.... gabi tez... oboje czekamy na niego....jutro sobota a bastian zostaje na noc ![]() Komentuj(0) Link :: 16.03.2005 :: 01:26 wreszcie ide spac tylko jeszcze napisze pare slow w sobote mam cholerne przedstaiwnie z okazji wreczania nogrod dla najzdolnisejszych uczniow ![]() Komentuj(0) Link :: 16.03.2005 :: 18:49 no coz..... znow dzien jak codzien... w sobote cholrene przedstaiwenie na zlota dziesiatke primus inter pares.... tiaaaaaa w domu tez nieciekawie babcia chora po grypie wysiadlo jej serce mlody grymasi wszyscy mu pozwalja na wszystko... heh tez tak chce.... musze juz isc mam do sprawdzenia jeszcze 75 prac domowych... Komentuj(0) Link :: 20.03.2005 :: 23:03 i sebastian pojechal... znow kiedy sie to skonczy kiedy w koncu bedziemy racem kiedy bede miec normalna rodzine!!!! wczoraj o malo nie umarlam na moja impreze w szkole z okazji zlotej dziesiatki przyjechali reportezy z tzrzech malopolskich gazet ale mialm stres dzieciaki tez.... do tego pani wizytator z kuratorium i radni, wojt i inne szychy... ale dzieciaki byly super poszlo im extra!! az dostalam pochwale od samej pani dyrektor szkoda ze tylko ustna...... a jutro znow do pracy dobrze ze swieta juz niedlugo to wypoczne i nabiore sil Komentuj(0) |
2025
|
|
|
|
|
|
talk.pl | Twój Wirtualny Pamiętnik